spacer.png, 0 kB

Inloggen

Gebruiker

Wachtwoord

Herken mij
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account?
Maak een account aan

Wie is online?

Er zijn 87 bezoekers online

Poll

Heb je de eerste Narnia-film al gezien?
  
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Routebeschrijving PDF Print E-mail

Openbaar vervoer

Vanaf Den Haag Holland Spoor:

Loop het station uit en ga naar rechts richting het Rijswijkseplein (langs de taxi’s). Na ongeveer drie minuten lopen kom je bij de halte van tram 10 en 15. Neem één van beide trams (10 richting Voorburg of 15 richting Nootdorp) en stap uit bij de halte: "Wenckebachstraat". Dit is de derde halte. Dan de Rijswijkseweg oversteken en bij ‘Maison de Gravure’ de Wenckebachstraat inlopen. Je komt langs snackbar ‘Het Kikkertje’. De 1e weg naar rechts is de Noordpolderkade. Het is nummer 171 bij de ingang van Ernie en Bert!

Je kunt vanaf Holland Spoor ook tram 1 nemen richting Delft Tanthof. Zie hiervoor de onderstaande beschrijving.

Vanaf Den Haag Centraal:

Loop de stationshal uit via de linkeruitgang (naast de Burger King). Neem vervolgens tram 1 (richting Delft Tanthof) en stap uit bij de halte Broeksloot (na ongeveer 10 minuten). Loop in de richting van de Albert Heijn de Jan van der Heijdenstraat in. Steek de Rijswijkseweg over in de richting van de fietsenzaak. Loop de Broekslootkade in met het water aan je rechterhand en ga de tweede weg naar links. Dat is de Noordpolderkade. Het is nummer 171 bij de ingang van Ernie en Bert!

Voor meer informatie over de haltetijden zie de website van de HTM.

Overige vervoersmiddelen:

Vanuit de richting Rotterdam:

Neem de A13 richting Den Haag/Amsterdam. Neem afrit 7: Rijswijk Centrum. Volg de borden Rijswijk Centrum (de hele tijd rechtdoor blijven rijden). Na de brug bij het vijfde stoplicht rechts afslaan (u ziet 'Drukkerij Gravure De Vries BV). Met de bocht mee naar links rijden en meteen de 1e weg naar rechts. Nogmaals de 1e weg rechts, dit is de Noordpolderkade. Na 200m vindt u nummer 171 aan uw rechterhand bij de ingang van Ernie en Bert.

Vanuit de richting Utrecht:

Neem de A12 richting Den Haag. Bij Prins Clausplein de A-4 nemen richting Den Haag-Zuid. Neem afrit 9: Rijswijk Centrum. Volg de borden Rijswijk Centrum (de hele tijd rechtdoor blijven rijden). Na de brug bij het vijfde stoplicht rechts afslaan (u ziet 'Drukkerij Gravure De Vries BV). Met de bocht mee naar links rijden en meteen de 1e weg naar rechts. Nogmaals de 1e weg rechts, dit is de Noordpolderkade. Na 200m vindt u nummer 171 aan uw rechterhand bij de ingang van Ernie en Bert.

spacer.png, 0 kB
Koffie drinken.jpg

Doorzoek de Bijbel

Voer een aantal woorden of zin in om te zoeken


spacer.png, 0 kB
Developed by: Innovation WEB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
! Dit is een archief versie van de oude website, data op deze website in NIET actueel !
disclaimer